Grunge Blackboard Transparent

Valgfagskursus

Med Kirsten Juul Seidenfaden

 Musik ved det grønne bord

  Valgfagskursus med Kirsten Juul Seidenfaden

 

 

En hel kursusdag med Kirsten Juul Seidenfaden, hvor du bliver klædt på til at kunne undervise og eksaminere i valgfaget musik.

Har du brug for inspiration til indholdet, erfaringsudveksle og reflektere?

Så kan du med rette begrunde din deltagelse i dette kursus. Tag med på et praksisnært kursus, hvor sammenspil er i fokus.

 

Kirsten har stor erfaring med at undervise ud fra det legende element, som hjælper eleverne til at opbygge faglige færdigheder gennem processen, hvilket holder eleverne motiverede og undersøgende hele vejen igennem. Derudover underviser hun på AM uddannelsen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har derfor god erfaring med eksaminer i musik.

 

Kurset har to dele:

1. Lækkert materiale til brug i undervisningen. Det bliver en blanding af sange, ideer til sammenspil, rytmisk træning, skabende processer og gode lege.

2. Vi skal lave en prøve eksamen. Forud for kurset vil I blive spurgt om I har lyst til at agere hhv. elever, lærere eller blot observere. Kirsten vil komme med sit bud på, hvordan vi bedømmer og italesætter niveauer i musikfaget, så vi kan fokusere på at undervise og udvikle vores elevers færdigheder med fokus på musikken.

 

Altså et godt greb om valgfaget musik!

kirstens kursus - billede.jpg

Tid: 24. august 2021 kl. 9-15
Sted: Dalumskolen, Odense
Pris: 1000 kr incl. frokost for medlemmer af Musiklærerforeningen,

1250 kr for ikke-medlemmer.

Tilmelding sker på: Fynmus17@gmail.com